Afdrukken

Deze site is de start van veel contacten met Sixtysites. Een website die volledig op maat wordt gemaakt in de stijl van uw bedrijf of vereniging. Zowel kleur als lay out is volledig vrij.

Een informatiesite is snel te realiseren. Ondanks de korte aanlooptijd wordt dit product volledig met behulp van Open-Source software gemaakt. U hebt daardoor niet te maken met licentiekosten maar  hebt wel toegang tot een scala aan uitbreidingsmogelijkheden.

Sixtysites maakt het ontwerp, plaatst de site voor u online en verzorgt zo nodig hosting en domeinnaam registratie. Daarnaast geven we u als gebruiker instructies in het gebruik van de site. Wijzigingen kunt u snel zelf doorvoeren. Daarvoor is geen helpdesk noodzakelijk.

Ook voor uitbreidingen van uw website bent u niet afhankelijk van Sixtysites. Wij willen u graag verder helpen maar de Open-Source software maakt de overstap naar een andere partij eenvoudig.

 

Website maken?

Sixtysites maakt producten die voor ù werken. Wij maken (online) producten die helpen uw klanten beter te bedienen. Dat kan zijn verkoop van producten, een discussie of klanten beter informeren. Bij alle ontwikkelingen staat uw eigen werkproces voorop.

Voorbeelden zijn websites die informeren, webshops voor de online bestelling van producten, kaartverkoop van voorstellingen of communiceren met en over specialisten.

 

Integreren! 

Verbinden van de website of webshop met uw backoffice? Hier is integratie voor nodig. Voor een email systeem dat aansluit bij uw website is vaak maatwerk nodig. Toch heeft het veel voordelen om het proces van de verkoop van uw producten te ondersteunen vanuit één programma.

Over deze en andere oplossingen, zoals verbindingen met de verschillende soorten social media, willen we graag met u van gedachten wisselen.